X
Dersler TEKNOLOJİ
Thunkable Dersleri, Thunkable ile mobil programlama
Codeweek etkinliğine nasıl katılınır? Katılmak için şartlar neler?
2022-2023 Codeweek web tasarım etkinliği. Lise seviyesi için uygun.
Codeweek Başlıyor.. 23 Ekim Son gün

Codeweek etkinliğine nasıl katılınır? Katılmak için şartlar neler?

Codeweek kodlamayı öğrenmek için hazırlanmış bir etkinliktir. Avrupa ülkelerinin katılımı ile birlikte gerçekleştirilen etkinliğin amaçlarından biri de iş birlikçi çalışma.

Codeweek kodlamayı öğrenmek için hazırlanmış bir etkinliktir. Avrupa ülkelerinin katılımı ile birlikte gerçekleştirilen etkinliğin amaçlarından biri de iş birlikçi çalışma. Problem çözme becerilerinin, analitik düşünme becerilerinin gelişimi için hazırlanmış codeweek yani AB kod haftası dijital okuryazarlığı da ilgi çekici bir şekilde hazırlamaya çalışan taban girişimidir. 
 

2022-2023 Codeweek web tasarım etkinliği. Lise seviyesi için uygun.

Haberi Okumak için Tıklayın

Codeweek Etkinliğine nasıl katılırım?

Codeweek etkinliğine https://codeweek.eu/ adresinden giriş yaparak katılabilirsiniz. Üye olmadıysanız eğer öncelikle üye olmanız gerekmektedir.

Üye olmak için yanda yer alan linke tıklayabilirsiniz. https://codeweek.eu/register.

Üye olduktan sonra Aktivite Ekle  bölümünden (https://codeweek.eu/activities-locations)  gerekli bilgileri doldurmanız gerekiyor. Etkinlik türünüzü, aktivite başlığınızı, organizasyon türü(burada eğer okulda yapıyorsanız okulu seçmeniz gerekmektedir.) seçilmeli. Devamında yer alana hedef kitle gibi doldurulması istenen alanları doldurmanız gerekmektedir. 

Codeweek okul görünmüyor?

Eğer codeweek etkinliğine kayıt sırasında okulunuz görünmüyorsa, okulunuzun tam adresini yazın. Bazı okulların görünmemesinden dolayı etkinliğe katılım sırasında akıllarda çokça rastlanan sorulardan bir tanesi okulum görünmüyor oluyor. Tam adresini yazdığınız zaman okulunuzun ve içerikleri doğru bir şekilde doldurduğunuzda etkinlik kaydınız başarılı bir şekilde gerçekleştiğine dair onay maili geliyor. 

 

Herkes için kod haftası kodunu aynı mı yazmalıyız?

Birlikte projelerde yer almak ve mükemmeliyet sertifikası için herkes için kod haftası kodunu yazıyoruz. Sizler etkinliğe katıldıktan sonra sizlere de aynı şekilde ilişkilendirmek üzere kod geliyor aynı kodu yazabilirsiniz herhangi bir problem yaşamazsınız. 

Codeweek Başlıyor.. 23 Ekim Son gün

Haberi Okumak için Tıklayın